Orașul Deta va rămâne temporar fără gaze naturale

Într-un singur an, gazul s-a scumpit de 5 ori, iar energia electrică de 4 ori

Pentru a permite realizarea unor lucrări la sistemul național de transport administrat de Transgaz S.A., compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale în localitatea Deta, marți, 17 august, de la ora 08:00.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, începând cel mai probabil cu ora 20:00, cu posibilitatea continuării și pe parcursul zilei următoare.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

CITEȘTE ȘI: Opt morți în Ungaria, după ce un autocar a lovit pilonul unui viaduct

„În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări”, a comunicat Delgaz Grid.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns