Orange România continuă seria iniţiativelor „Fiecare gest contează” (P)

Orange România continuă seria iniţiativelor „Fiecare gest contează” (P)

Orange România continuă seria iniţiativelor „Fiecare gest contează”, campanie de sprijin a comunității în contextul crizei generate de Covid-19.

Orange România îşi uneşte forţele cu Fundaţia Orange şi Salvaţi Copiii, pentru a susține accesul la educație online a elevilor și profesorilor din medii vulnerabile.

Ce resurse au mobilizat cei trei parteneri? Nu mai puţin de 2.000 de tablete echipate cu servicii de internet, acces gratuit și nelimitat la internet timp de 2 luni pentru 30.000 de elevi și profesori din peste 100 de școli primare și gimnaziale din România, webinare gratuite pentru profesori, pentru folosirea platformei digitaliada.ro și trafic gratuit de date la accesarea celor peste 2.000 de resurse educaționale din platforma www.digitaliada.ro, până pe 1 septembrie 2020.

De la închiderea școlilor, 42,4% dintre copiii din mediile vulnerabile nu au avut acces la cursurile online. Acest fapt se datorează în special lipsei echipamentelor necesare sau a conexiunii la internet.

În acest context, în această perioadă, Orange România a extins seria de acțiuni în sprijinul comunității, susţinând astfel accesul la educație online a cât mai multor elevi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns