Ora exactă în motociclism se dă la Giroc

pascota

Pe circuitul Motor Park de la Adâncata s-a înregistrat duminică o nouă victorie marca Ionel Pascotă, succes cu care pilotul din Giroc și-a acontat un nou titlu de campion național, al 24-lea la număr.

Cu toate că până la finele competiției a mai rămas de disputat o etapă, Pascotă conduce confortabil în ierarhia generaală a clasei 600 cmc Supersport, cele 108 puncte acumulate reprezentând o zestre suficientă pentru acest nou trofeu.

Este, totodată, al 36-lea titlu obținut de sportivul care numără doar cu un an mai mult decât numărul trofeelor obținute de-a lungul unei cariere de excepție.

„A fost o cursă grea pentru că am avut mult ghinion. În calificări și antrenamente am distrus trei motoare și am improvizat în cursă. Mă bucur că s-a încheiat cu bine și am obținut o nouă victorie. Așteptăm acum și cursa finală din Campionatul Est-European unde sunt de asemenea foarte aproape de câștigarea titlului”, a spus supercampionul din Giroc.

Tot la Adâncata, dar la clasa mare Superbike, timișoreanul Cătălin Cazacu s-a clasat al doilea, fiind precedat de Robert Mureșan.

Înaintea etapei finale a campionatului, pilotul de la Taifun Racing Team conduce în ierarhia generală, însă doar trei puncte îl mai despart acum de ocupantul locului secund.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *