Opt profesori din Caraș-Severin, implicați într-un accident rutier în apropiere de Soceni!

accident profesori

Mai mulți profesori din Caraș-Severin au fost răniți în această după-amiază, într-un accident rutier produs în apropiere de Soceni.

Cadrele didactice, care se întorceau de la supravegherea examenului de bacalaureat, se deplasau cu un microbuz școlar, vehiculul fiind acoșat de un TIR care a derapat pe carosabilul umed.

„La fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 41 de ani, din Mureș, a condus un ansamblu de vehicule pe DN 58, din direcția Reșița spre Caransebeș iar la km 30+900m, în afara localității Soceni, nu a redus viteza într-o curbă la dreapta, semiremorca a pătruns pe contrasens, lovind cu partea lateral-stângă un microbuz în care se aflau 9 persoane”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Cecilia Dăneț.

Conform acesteia, șoferul tirului este, în prezent, cercetat pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În urma impactului, 7 persoane au ajuns la spital, 6 profesori și șoferul microbuzului, alte două persoane primind îngrijiri la fața locului. „Dintre aceștia, două persoane au fost în stare mai gravă, o profesoară și șoferul, dar nici aceștia nu pun probleme deosebite.

Toți pacienții au fost conștienți, unul dintre ei a plecat deja acasă. Cei doi, care au sosit în stare mai gravă încă sunt investigați, ei au nevoie și de computer tomografie, pentru a respecta toate protocoalele”, a explicat pentru Reper 24, purtătorul de cuvânt al Spitalul Județean de Urgență Reșița, Violeta Florea.

Microbuzul școlar cu care se deplasau cele opt cadre didactice a fost distrus în totalitate, a precizat pentru Reper 24, purtătorul de cuvânt al ISJ Caraș-Severin, Ion Moatăr, care s-a deplasat la spital imediat după aflarea veștii: „La cum arată microbuzul este un miracol că nu s-a întâmplat nimic mai grav cu colegii noștri. Din fericire pentru noi, nici unul nu are viața pusă în pericol”.

Toate cadrele didactice implicate în accident sunt din Reșița, scrie reper24.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Opt profesori din Caraș-Severin, implicați într-un accident rutier în apropiere de Soceni!

  1. Asa arata un microbuz distrus in totalitate? Ajunge si purtatorul de cuvant al ISJ sa abereze precum pitipoancele de la stiri

Lasă un răspuns