Opt percheziții, efectuate în Timiș de polițiștii mureșeni, pentru falsificare de valută și înșelăciune! Două persoane, aduse la audieri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetulului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș au pus în aplicare 8 mandate de percheziţie domiciliară, în județul Timiș, la domiciliile unor persoane bănuite de falsificare de monede străine, punerea în circulaţie de valori străine falsificate și înșelăciune.

Potrivit IPJ Mureș, în urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor o armă cu aer comprimat, o armă cu glonț, cal.22, cu lunetă, 161 cartușe calibru 22, 213 de alice cu vârf ascuțit, 77 de cartușe percutate, calibru 22, 1 DVR și 2 telefoane mobile.

Două persoane bănuite urmează să fie conduse, în baza mandatelor de aducere, la sediul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureș, față de care organele de cercetare penală ale poliției judiciare vor dispune în baza materialului probator administrat în cauză, măsuri preventive corespunzătoare.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La desfășurarea acțiunii s-a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timișoara și al Grupării de Jandarmi Mobile ”Glad Voievod” Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns