Omul în scaun cu rotile de la Cascada Bigăr a murit, dar nu în accident

Omul în scaun cu rotile de la Cascada Bigăr a murit, dar nu în accident

Omul în scaun cu rotile de la Cascada Bigăr a murit, dar nu în accident. Asta susţin reprezentanţii Poliţiei Caraș-Severin vizavi de zvonurile că bărbatul, pe care îl ştiu mii de oameni că îşi petrecea zilele în apropierea Cascadei Bigăr, ar fi fost ucis într-un accident, iar făptuitorul ar fi fugit de la locul faptei!

Toată lumea care poposea la Cascada Bigăr îl vedea.

Nu cerşea nimic, însă toată lumea cu suflet bun îi dădea câte ceva. Doar îşi spunea povestea celor dispuşi să o asculte: cum a rămas infirm din cauza unui accident avut cândva cu TAF-ul la locul de muncă şi cum îşi duce traiul într-un loc retras, Poneasca, dar care îl bucura sufleteşte. Acum nu mai este, iar zvonul că ar fi fost omorât într-un accident s-a răspândit repede. Poliţia judeţului infirmă însă acest zvon, conform caon.ro.

„La data de 5 septembrie, ora 07.45, Poliția Orașului Anina a fost sesizată despre faptul că în zona Poneasca, spre cascada Bigăr, pe marginea drumului, a fost găsită o persoană aflată în scaun cu rotile, posibil decedată. La fața locului a fost găsit un bărbat de 55 de ani, care locuia în zonă, decedat, pe corpul căruia nu au fost identificate urme de violență, neexistând suspiciuni cu privire la cauza decesului acestuia.

CITEȘTE ȘI: Anesthesia rocks, noul logo al secției ATI de la Spitalului Județean din Timișoara

Bărbatul în cauză era înregistrat în evidențele medicale cu probleme de sănătate, medicul de familie al persoanei decedate eliberând, conform procedurilor, certificatul medical constatator al decesului“, susţine Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Omul în scaun cu rotile de la Cascada Bigăr a murit, dar nu în accident

  1. Cascada Bigar un mare fâs mentinut de turma de cocalari si pitipoance care auzind abia dupa 2010 din social media ca ar fi chipurile cea mai frumoasa cascada din lume dadeau navala sa-si faca un selfie. In prezent cand din cauze naturale un perete s-a prabusit toata adunatura de comercianti din zona au tras obloanele din lipsa de musterii. Oricum vindeau gunoaie la preturi astronomice.
    Peste 80 -100 de ani cand datorita depunerilor de calcar va exista o cadere de apa asa zis spectaculoasa pot reveni si intreprinzatorii lui peste prajit sa mai faca putina bisnita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *