Om de afaceri considerat mâna dreaptă a fostului patron de la Poli Timișoara, găsit mort într-o cameră de hotel

om de afaceri mort

Constantin Mărgărit în vârstă de 50 de ani, mâna dreaptă a lui Marian Iancu,  fost patron al Politehnicii Timişoara, a  fost găsit mort  într-o cameră de hotel din Braşov.  Omul de afaceri plecase spre munte în cursul zilei de joi, 27 mai, conform ProSport, Mărgărit având un hotel la Sinaia. Nu s-au găsit, din primele cercetări, urme de agresiune, iar ancheta continuă pentru a se stabilii care a fost cauza decesului.

CITEȘTE ȘI: Gest de o cruzime rară, în vestul țării: cățeluși abandonați și lăsați să moară de foame. Au avut un strop de noroc. Video

El era cunoscut ca un apropiat al lui Marian Iancu, fostul patron al Politehnicii Timişoara. Cei doi au fost asociaţi în diferite afaceri şi găsiţi vinovaţi pentru evaziune fiscală în dosarul RAFO.  Marian Iancu a primit 12 ani de închisoare, iar fratele său, Octavian, şi Constantin Mărgărit au primit câte 10 ani de închisoare în 2014.

În acel moment, instanţa a decis şi confiscarea prejudiciului adus statului – 35 de milioane de euro.

Mărgărit a fost eliberat condiţionat în aprilie 2019, după ce a stat în Penitenciarul Tulcea 4 ani şi 6 luni, din octombrie 2014, când a primit pedeapsa.

Sursa: bzb.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns