Olandezii plănuiesc să arunce cu ouă stricate în Jeff Bezos, după ce un pod istoric va fi demontat pentru a permite trecerea iahtului său de lux

Olandezii plănuiesc să arunce cu ouă stricate în Jeff Bezos, după ce un pod istoric va fi demontat pentru a permite trecerea iahtului său de lux

Olandezii plănuiesc să arunce cu ouă stricate în Jeff Bezos, după ce un pod istoric va fi demontat pentru a permite trecerea iahtului său de lux.

Olandezii intenționează să îi facă o primire „de neuitat” miliardarului Jeff Bezos, după ce în presă au apărut informații că un pod istoric din Rotterdam ar putea fi demontat pentru a permite trecerea iahtului de lux aparţinând fondatorului Amazon. Barca de lux – cel mai mare iaht cu vele din lume – este construită de o firmă olandeză și este prea mare pentru a putea trece pe sub podul Koningshaven, „singura rută spre mare”.

CITEȘTE ȘI: Rata de infectare cu SARS-CoV-2 în Timiș. Comunele periurbane, rata mai mare decât Timișoara

Primăria a anunțat că podul de oțel, construit în 1878 și devenit un monument național, va fi demontat temporar. Oficialii susțin că construcția bărcii va aduce locuri de muncă și beneficii economice.

Olandezii, înfuriați

Dar decizia i-a înfuriat pe localnicii din Rotterdam. Peste o mie de cetățeni sunt pregătiți să arunce ouă în iaht în timp ce acesta va trece prin secțiunea de mijloc a podului, cunoscută ca „De Hef”, în această vară. S-a creat inclusiv un eveniment pe Facebook, iar 1.700 de persoane au anunțat că vor participa, iar alți 6.300 s-au arătat interesați.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns