Octavian Creţu este noul rector al UMF Timişoara

Joi, 20 februarie, la Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” Timișoara, s-au desfășurat alegerile pentru desemnarea urmașului profesorului Marius Raica în fotoliul de rector al instituției.

Cei patru candidați care și-au disputat voturile electorilor au fost Eugen Sorin Boia  (șef al disciplinei Chirurgie Pediatrică), Octavian Marius Crețu (șeful disciplinei Semiologie Chirurgicală I), Jenel Marian Pătrașcu (șef al disciplinei Ortopedie –Traumatologie II) și Virgil Păunescu (șeful disciplinei Imunologie și Alergologie).

Învingător a fost desemnat Octavian Creţu, care astfel a devenit noul rector al Medicinei timişorene. Domnia sa a obţinut 370 de voturi, din 652 valabil exprimate. Opt voturi au fost anulate.

Pe următoarele locuri s-au clasat, în ordine, Eugen Boia – 111, Virgil Păunescu – 91 şi Jenel Pătraşcu – 72.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Octavian Creţu este noul rector al UMF Timişoara

  1. Felicitări celor care l-au ales, pentru opțiune. Au dovedit că mai există rațiune în învățămîntul universitar românesc. Eu unul am stat cu sufletul la gură de emoție că l-am putea vedea pe scaunul lui Pius Brînzeu pe altul… Încă o dată felicitări electorilor !

    1. Acum am aflat și rezultatele votului. Deloc surprinzător, dl. Crețu a cîștigat detașat alegerile. Ce m-a intrigat pe mine este că nea Vergică a primit 91 de voturi și mă întreb cine l-o fi votat ?…(În atenţia domnului Mishu: restul comentariului a fost şters, nu avea legătură cu alegerile de la UMFT!).

  2. Că vorba românului, „Cît cenzura e în floare, nici Oltenia nu ne doare ” ! A fost ceva neadevărat în ce am scris eu ? Aia ar trebui cenzurat, informații false și fără acoperire, nu lucruri absolut reale și verificabile !

Lasă un răspuns