Obiective în atenția edililor, într-un nou cartier de locuinţe de lângă Timişoara

Într-o comună de lângă Timişoara, în 2017, noul cartier de locuințe a fost beneficiarul mai multor lucrări de investiții publice cu finanțare locală.

Astfel, la Parţa, a fost extinsă rețeaua electrică pe toate străzile. De asemenea, a fost prelungită și cea de gaze pe două străzi, după ce în anul anterior a fost extinsă pe două, urmând ca de această utilitate să beneficieze și locuitorii de pe încă două străzi, din același perimetru rezidențial, din 2018.

Proiectul de reabilitare a două drumuri interioare din același PUZ s-ar fi încheiat în acest an dacă timpul ar fi permis și turnarea asfaltului.

Alte investiții în atenția edililor au fost, în anul care se încheie în curând, realizarea proiectului capelei din cimitir, care va intra în lucru în 2018, extinderea supravegherii video în comună, inclusiv la intrările în PUZ, amenajarea unui loc de joacă la noua grădiniță cu program prelungit (în imagine).

Pentru această instituție, primăria achiziționat trei cuptoare cu gaz, urmând să mai cumpere alte două electrice. S-a continuat modernizarea iluminatului public, becurile existente fiiind înlocuite cu altele cu LED-uri, investiția urmând să se încheie anul viitor pe ultimele două străzi.

Pentru a preintâmpina problemele de genul celor generate de pana de curent de după furtuna devastatoare din septembrie, care a lăsat timp de mai multe zile comuna fără apă, edilii au achiziționat un generator electric care a intrat în dotarea stației de pompare.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns