Obiectiv îndeplinit sub panou

baschet 4

Baschet SCM Timişoara s-a calificat la turneul final al Cupei României, după 152-141 la general cu BCMU FC Argeş Piteşti.

Manşa retur a „dublei” cu cealaltă formaţie alb-violetă din elita baschetului românesc a fost pierdută în această seară de echipa de pe Bega, scor 75-61, însă avantajul de 25 de puncte luat în tur (91-66) îi asigură prezenţa în Final Four-ul competiţiei.

Pe sferturi a fost 25-7, 18-22, 14-14, 18-18, cu piteştenii ducându-se la un moment dat la 53-32, însă „leii” nu le-au permis să ia un avans mai mare, revenind în joc şi micşorând diferenţa.

Primul sfert a aparţinut gazdelor, care au pornit tare, 7-0 şi apoi 11-2 la primul time-out cerut de antrenorul Dragan Petricevici. Au continuat în aceeaşi notă, ultimul coş fiind semnat pe ultima sirenă de Goran Gajovici din propria jumătate de teren. Actul secund a fost adjudecat de Baschet SCM Timişoara.

Elevii lui Dragan Petricevici şi-au dat drumul la joc, scuturând mult mai des plasa. Şi finalul acestei perioade i-a găsit pe argeşeni aruncând de trei puncte, de această dată prin Ciotlăuş, pentru 43-29 la pauza mare.

Au urmat două sferturi încheiate la egalitate, cu „leii” din Banat menţinând o diferenţă care să nu le pericliteze calificarea la turneul final al Cupei României.

Din formula de start au făcut parte Troy Franklin, Anders Abu Teir, Sherwood Brown, Milos Komatina şi Amaury Gorgemans.

Cel mai bun marcator al echipei bănăţene a fost Milos Komatina, cu 18 puncte, urmat, în ordine, de Sherwood Brown (17p), Laszlo Lazar (11p), Nikola Pesakovic (7p), Troy Franklin (5), Bogdan Popa (2p) şi Amaury Gorgemans (1p). Au mai jucat Mirel Dragoste, Alexandru Coconea şi Anders Abu Teir.

Pentru Baschet SCM Timişoara urmează partida din deplasare cu campioana CSM CSU Oradea, programată sâmbătă, de la ora 19 (Digi Sport), în arena „Antonio Alexe”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns