Oamenii lui Ponta, gata de start

ponta la timisoara

Victor Ponta a venit la Timişoara şi a prezentat o listă cu candidaţii Pro România din 18 localităţi ale judeţului. Peste o lună, Ponta va face publice şi numele celor care vor concura pentru primăriile din Timişoara şi Lugoj, precum şi pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş.

Situaţia este însă foarte încurcată, întrucât nu se ştie dacă vor fi alegeri în două tururi şi nici dacă şefii consiliilor judeţene vor fi aleşi direct sau de către consilieri.

„Din păcate, este o instabilitate politică şi e clar că se va răsfrânge şi în zona economică şi socială”, a spus Victor Ponta, care a precizat că bugetul pe 2020 este unul nerealist, temporar, care nu poate rezista mai mult de şase-şapte luni.

Liderul Pro România crede că PNL joacă la cacealma în ceea ce priveşte alegerea primarilor în două tururi, având aceleaşi interese ca şi PSD: nici pe culoarul de dreapta, dar nici pe cel de stânga, să nu apară alte forţe care să creeze probleme celor două mari partide binecunoscute.

„Am întâlnit mulţi politicieni vrăjitori, dar Ludovic Orban e campion la dus cu vorba”, a spus Ponta, care a avut, în schimb, vorbe frumoase despre Sorin Grindeanu:

„M-aş bucura dacă Sorin Grindeanu ar ajunge în conducerea PSD şi ar face reformă, curăţenie şi să convingă că anumite figuri trebuie să plece, pentru că oamenii nu-i mai suportă. Dacă reuşeşte asta, am putea face alianţă cu PSD. Altfel, Pro România nu va lua în remorcă PSD”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Oamenii lui Ponta, gata de start

Lasă un răspuns