Oameni minunaţi la Poşta timişeană

diana zagrai

Chiar dacă ne aflăm în plină pandemie, activitatea oficiilor poştale continuă cu intensitate, fiind susţinută atât de factorii poştali, cât şi de oficianţii din structură. Aceştia din urmă sunt oamenii care se ocupă de  “bucătăria internă”  a oficiului,  se asigură că factorii ajung la timp pe teren şi răspund de activitatea de la ghişeu.

Chiar dacă nu sunt zăriţi cutreierând străzile în lung şi-n lat, şi ei au o contribuţie esenţială la bunul mers al lucrurilor într-o subunitate poştală. Astfel de oameni minunaţi găsim în toate colţurile ţării, în toate oficiile, ghişeele şi agenţiile poştale.

Ne-am oprit, acum, la colectivul din cadrul Ghişeului Exterior Rural Periam, unde am întâlnit-o pe Diana Zagrai, una dintre cele mai tinere oficiante din judeţul Timiş. Implicarea şi dăruirea ei se regăsesc în reacţiile clienţilor cu care intră în contact, cu toţii apreciind-o pentru promptitudinea, profesionalismul şi, nu în ultimul rând, zâmbetul pe care reuşeşte să-l aducă de cele mai multe ori. Cum poate să facă asta?

Ni se confesează chiar ea: “În momentele grele, mai dificil de rezolvat,  căutăm întotdeauna răbdarea necesară şi puterea de a trece peste orice obstacol. Prin dragoste şi devotament faţă de cetăţeni, putem face faţă tuturor încercărilor cu care ne confruntăm zilnic. Chiar şi în această perioadă de pandemie, în care frica i-a cuprins pe oameni, noi continuăm să fim alături de ei, să îi ajutăm, să le acordăm sprijinul nostru, pentru că ştim cât de mult înseamnă asta, mai ales în astfel de momente delicate.

Suntem în prima linie şi nu dăm înapoi!  Încrederea în Dumnezeu şi în propriile forţe ne ajută să mergem mai departe, cu iubire, devotament şi demnitate. Iar când vedem oameni mulţumiţi, oameni fericiţi că au rezolvat o problemă, satisfacţia este uriaşă şi ne dă puterea să o luăm de la capăt”.

Minunatul colectiv de la Periam este completat cu două doamne angajate ca factori poştali, Marcela Iezan şi Cornelia Iovu, care nu sunt doar colege de serviciu, ci şi…. surori! Într-un fel, ele sunt mica familie de la Periam care face parte din marea familie a Poştei timişene, o echipă aflată în prima linie a luptei cu pandemia secolului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns