Oameni fără suflet! Au prins și au chinuit un biet pui de urs. VIDEO!

Momente cumplite pentru un pui de urs din judeţul Braşov, chinuit de un grup de localnici. Aceştia se aflau la cules de fructe de pădure când în cale le-a ieşit un pui de urs.

Oamenii au început să chinuie şi să batjocorească animalul sălbatic. Imagini cu puternic impact emoţional au fost postate pe Internet și au ajuns ca probă la poliţie! Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru braconaj şi chinuire.

Imagini în care mai multe persoane care au prins un pui de urs, îl ţin de gât şi îl înghiontesc cu un par au fost publicate pe Facebook, într-un grup pentru protecţia animalelor.

Pui de urs chinuit de niste indivizi…”Urmare a unui filmuleț postat pe rețelele de socializare in care apare un pui de urs capturat și chinuit de niste persoane din localitatea Augustin, jud. Brasov, în data de 17.06.2019, lucrătorii SAESP Brașov s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunilor de braconaj prev.de art.42 al.1 lit.a din Legea 407/2006 și chinuirea animalelor prev. de art.25 al.1 lit.e din Legea 205/2004. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului d.p.l. Judecătoria Rupea pentru identificarea autorilor, stabilirea întregii activități infracționale și împrejurărilor comiterii faptelor”, spun reprezentantii IPJ Brasov. http://transilvania365.ro/pui-de-urs-chinuit-de-cativa-rromi-din-augustin-video/

Publicată de Transilvania 365 pe Luni, 17 iunie 2019

Animalul, extrem de speriat, ţipă, iar persoanele din jurul său îl fotografiază şi îl filmează. Clipul video a strâns de sute de comentarii şi reacţii negative de la iubitorii de animale, conform digi24.ro

Poliţiştii au fost sesizaţi şi au făcut verificări, identificând persoanele din imagini.

”Colegii au făcut verificări cu privire la aspectele care reies din materialul video respectiv. Se pare că persoanele în cauză erau la cules de fructe de pădure, au identificat puiuţul de urs, s-au făcut ceva poze, filmuleţe cu el, însă puiuţul a fost eliberat, fără a i se cauza vreo vătămare”, a transmis Poliţia Braşov.

Poliţiştii au precizat că vor monitoriza în continuare situaţia.

”Situaţia respectivă rămâne în atenţia noastră, întrucât ne dorim ca persoanele care locuiesc sau trec prin zona respectivă, dar şi animalele să nu aibă de suferit”, a mai transmis IPJ Braşov.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Oameni fără suflet! Au prins și au chinuit un biet pui de urs. VIDEO!

  1. Dupa mine Adi se grabeste sa „eticheteze „un popor din care face parte si el! Asta nu e corect !Este exagerare sa faci retardat majoritatea unui popor indiferent despre ce tara e vorba.Trebuie sa fim mai …cu picioarele pe pamant.O asemenea veste ,e socanta…dar raspunsul trebuie sa fie,nu rapid ,ci bine gandit. Raspunsul lui Dan este mai bine gandit dar „saiturile ursilor???de unde ,pana unde???Rog ,pe cei doi baieti ,sa nu se supere pe o strabunica de 84 de ani ,care s a incumetat sa i critice,dar sa i si laude pentru faptul ,ca AU SCRIS !!!si nu au trecut cu nepasare peste articol !!!a

  2. Daca ar fi fost mama ursului pe acolo ar fi facut cu oamenii aceia ce au facut ei cu puiul, si ar fi pus video clipul pe site-urile lor, ale ursilor, sa se distreze cum tipa aia. Poate se mai intalnesc cu ursuletul pesta cativa ani, cand va creste si isi va aminti mutrele lor.

Lasă un răspuns