Oameni cu suflet mare! Transport gratuit pentru cadrele medicale implicate în lupta cu temutul virus, oriunde în Timiş

medici 5

Două companii de profil din Timişoara oferă transport gratuit cadrelor medicale din Timiş implicate în lupta cu temutul virus.

“Oferim o mana de ajutor personalului medical din Timisoara. Toate masinile CityLimo in colaborare cu GoCab va ofera transport gratuit de la Spital sau catre Spital oriunde in Timis cu masini electrice sau combustibil. Pentru a face o comanda va rugam sa ne contactati la urmatoarele numere de telefon si va alocam o masina cat mai rapid posibil: * Dispecerat CityLimo – 0219929 * Dispecerat GoCab – 0356941 Pentru a va confirma identitatea va rugam sa prezentati soferului legitimatia de serviciu. Pentru orice nelamuriri nu ezitati sa ne contactati la numerele de mai sus”, este anunţul postat pe reţelele de socializare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Oameni cu suflet mare! Transport gratuit pentru cadrele medicale implicate în lupta cu temutul virus, oriunde în Timiş

  1. Din cate stiu ei au oferit transport gratuit inainte de taximetristi, dar nu au chemat televiziunea sau au anuntat in presa cum sa intamplat cu taximetristi. Nu sau laudat ca alti, este de apreciat !

Lasă un răspuns