O tunsoare foarte scumpă: 10.000 de lei și 14 zile de carantină

În timp ce mulți români aleg să respecte restricțiile de circulație și nu pleacă din case decât pentru rezolvarea unor probleme importante și urgente, alții înțeleg să ia în derâdere ordonanțele militare. De cele mai multe ori, rezultatul nu le este pe plac celor care se fac vinovați de încălcarea regulilor impuse de acestea.

CITEȘTE ȘI: Pot să scot copiii afară, la plimbare? Răspunsul oficial al autorităților

Un tulcean aflat în izolare la domiliciu a plecat duminică de acasă să se tundă şi a fost depistat de un echipaj de jandarmi, care l-a amendat cu 10.000 de lei. De asemenea, bărbatul va fi plasat în carantină pentru 14 zile, conform psnews.ro

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, duminică, un bărbat aflat în izolare la domiliciu, a ignorat măsurile ordonanţelor militare şi a decis să părăsească domiciliul pentru a merge să se tundă. Pentru fapta sa, el a fost amendat cu suma de 10.000 de lei.
De asemenea, bărbatul va fi introdus în carantină pentru 14 zile, urmând să suporte toate cheltuielile.
Jandarmii reamintesc că nerespectarea măsurilor de izolare la domiliciu sau în centre de carantină atrage o perioadă de carantină de 14 zile, cu plata tuturor cheltuielilor aferente.
Ei sfătuiesc populaţia să respecte ordonanţele militare, regulil de igienă, toate măsurile luate de autorităţi pentru a proteja cetăţenii şi să se informeze doar din surse oficiale.

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “O tunsoare foarte scumpă: 10.000 de lei și 14 zile de carantină

Lasă un răspuns