O timişoreancă are un hobby de care a reuşit să se bucure după mai bine de 60 de ani de viaţă

Doamna Lenuţa are un hobby de care a reuşit să se bucure după peste 60 de ani de viaţă şi asta doar pentru că este… femeie. La cei 67 de ani ai săi, timişoreanca se relaxează pe malul Begăi, la pescuit.

„Fac asta cam de cinci ani. Nu am avut cum până atunci, pentru că am fost ocupată cu serviciul, cu copiii, iar, mai apoi, cu nepoţii. Îmi place să să pescuiesc pentru că mă relaxează şi îmi face bine”, spune doamna Lenuţa.

Soţul ei nu este încântat nici de acest sport, nici de faptul că doamna Lenuţa a ales să-l practice. Nici măcar nu-i place peştele. Cu toate acestea, timişoreanca să-şi vadă pe mai departe de hobby-ul său. Desigur, există şi câteva poveşti pescăreşti, altfel ce rost ar mai avea povestea.

Timişorenca spune că i s-a întâmplat să prindă odată un peşte atât de mare, că l-a chemat pe soţul ei să vină să o ajute să-l ducă acasă. Într-o altă zi, în coşul pe care îl ţinea în Bega, plin cu peşti mici, a intrat un şarpe care s-a înfruptat cu mica pradă şi nu a mai încăput pe ochiurile coşului pentru a ieşi. A fost nevoie de intervenţia altor pescari aflaţi pe malul Begăi pentru a-l elibera.

Dincolo de toate acestea, daomna Lenuţa este, până la un punct, un exemplu de urmat: a decis să iasă puţin din ritmul alert al vieţii pentru a se bucura de hobby-ul său.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns