O timișoreancă îl acuză pe Robu pe Facebook: „Vă gândiți la o grămadă de minuni, mai puțin la ce-i cu adevărat important!”

gunoi Timisoara

O timișoreancă i-a scris primarului Nicolae Robu un comentariu pe rețeaua de socializare Facebook, ca reacție la cel mai recent interviu al acestuia, prezentat pe televiziunea sa de casă.

Femeia, care locuiește în vecinătatea Spitalului Județean, îi reproșează edilului că orașul este plin de noroi și gunoaie și că îi este rușine să invite pe cineva la ea.

„Domnule primar Nicolae Robu, mie nu-mi sunteți antipatic, dar nici drag nu mi-e de dvs. Nu mi-e drag de dvs. pentru că simt că oamenii care vorbesc cu dvs. vorbesc singuri. La fel cum am făcut eu, de altfel. Nu mi-e drag de dvs. pentru că atunci când vorbiți de Timișoara – capitala culturală vă gândiți la o grămadă de minuni… mai puțin la ce-i cu adevărat important: curățenia. Pentru că atunci când vorbiți de Timișoara – capitala culturală nu vă gândiți la grămezile de gunoi care sunt plasate în zone importante ale orașului și care sunt total ignorate și ocolite de angajații Retim.

Că apăreți peste tot, cu tot felul de postări, despre câte s-au făcut și câte se mai fac… mai puțin cu alea în care abordați cu seriozitate noroiul care e în orașul ăsta și gunoaiele care se strâng și care miros de la sute de metri distanță. Ce ziceți, domnule primar? Ignorăm și postarea asta?

Că are și poze… nu-s aceleași pe care vi le-am mai arătat în comentarii la diferitele filmulețe și texte de-ale dvs. Sunt actuale, pentru că situația nu doar s-a menținut, ci s-a înrăutățit. S-au făcut cereri peste cereri pentru mai multe tomberoane, nu de alta, dar sunt 13 pentru trei blocuri de 10 etaje fiecare.

gunoi blocuri

Poze făcute zilele astea, la <blocurile cu banci> de vis-a-vis de Spitalul Județean. Și e doar un exemplu, pentru că știți și dvs. că mai sunt.

Domnule primar, eu nu mă leg de gropile din Timișoara și zonele unde trecerile de cale ferată se peticesc, ca după două săptămâni să fie <ca noi>, nu mă leg de pomii tăiați din Piața Libertății și dorința dvs. să cânte viori pe-acolo, nu mă leg de noua parcare pentru mașini cu piatră cubică nou pusă numită Piața Unirii, nici de bicicliștii ăia care nu mai au voie să meargă prin centru… mă leg de noroaiele și de gunoaiele de care dăm în fiecare zi.

Mă leg de faptul că mi-e rușine să vină cineva la mine, din cauză că până să ajungă la scară îi trec prin deșeuri. Mă leg de faptul că noi vorbim și dvs. postați pe Facebook. Și mă leg mai ales că visați la o Timișoară – capitală culturală cu noi înotând prin mizerie. De-astea mă leg. Sper să vă legați și dvs. tot de ele o dată și-o dată”, îi scrie timișoreanca primarului, după cât se înțelege, nu pentru prima oară.

La mesaj sunt atașate și câteva fotografii cu gunoaie revărsate din pubelele neîncăpătoare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “O timișoreancă îl acuză pe Robu pe Facebook: „Vă gândiți la o grămadă de minuni, mai puțin la ce-i cu adevărat important!”

    1. Stimata D-na…la cele sesizate de dvs…as face o corecție. ..în acest oraș EUROPEAN…nu exista zone importante si/sau mai puțin importante…Toate zonele sunt importante…nu văd. .de ce pantofii de 300-400 lei ai unui domn care locuiește în centru unde pot sa ridic capul din trotuar….sunt mai importanți decât ai unui cetățean care locuiește într-adevăr zona în care este nevoit sa meargă privind mereu în jos..sa nu se împiedice de imitație de asfalt numite …,,trotuare „!!!…și exemplele ar putea continua..

  1. Nu se gindeste nimeni la curatenie decit sa dea amenzi la cetateni daca se poate.De cite ori s-au facut reduceri de personal,la bugetari sau privat egal,prima oara s-au dat afara femeile de servici .Asta ne caracterizeaza clar,mizeria!

  2. sa vedem cine il mai voteaza ca promisiunile cu parhangeliile ,curatenia orasului nu se ia dupa centrul orasului ci dupa toate zonele periferice,zgomotul facut de vecinilor necivilizati nimeni nu ii amendeaza pentru ca noi chiar daca avem legi nu sunt valabile .Politia vine daca e chemata dar degeaba de primarie nu mai vorbesc

  3. Sincer nu cred ca primarul Robu,e devină pentru ca locatarii unor blocuri nu sunt în stare sa ceara mai multe tomberoane de la Retim. ….tipic romanesc stăm în fata unui ecran și în loc sa găsim soluții aruncam cu noroi în alții

  4. In calitate de cetatean neutru, pun in primul rand intrebarea: cum au ajuns gunoaiele acolo, cine le-a aruncat in zona verde sau pe marginea trotuarului…? Ca ele n-au venit singure, nu ? Si de ce locatarii blocurilor nu pun ei mana sa faca curat, de ce nu supravegheaza spatiul lor locativ, sa-i prinda pe cei care arunca deseuri prinprejur ? Doar asa, sa dai cu vorba si sa-l acuzi pe primar – este simplu, dar nu-i corect 100 %, ce scrie femeia. Acum il avem pe marele primar, noi l-am ales, dar nu putem sa-i dam vina pentru orice nu functioneaza in orasul nostru. Adevarul este, oricat as fi eu de patriot, ca Timisoara nu merita titlul de Capitala Culturala Europeana, dar asta nu din cauza domnului primar ci in general, avem prea multe deficite care nu le poti inlatura cu vorbe frumoase. Timisoara a fost, este si va fi mereu un oras european, cu sau fara primarul Robu, este o evidenta geografica, dar asta nu ne da dreptul sa ne falim sau sa avem pretentii mai mari decat restul oraselor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *