O tânără povesteşte pe Facebook cum a fost lovită şi jefuită pe stradă: S-a postat în faţa mea. Eu m-am blocat, iar el mi-a zis trei lucruri în trei secunde – Foto

umbra shutterstock

O tânără din Bucureşti a povestit, pe Facebook, cum a fost lovită şi jefuită pe stradă, în urmă cu două săptămâni, de un bărbat necunoscut.

Tânăra a postat şi o fotografie, realizată după ce a fost lovită, fiind vizibile rănile.

Poliţia confirmă acest caz, însă autorul nu a fost prins.

„Acum o săptămână şi ceva mă duceam spre casă, undeva în jur de ora 22:40, eram chiar la 5 minute de casă , pe o stradă foarte ok.

Stradă care are chiar un paznic (poliţist local din ce am înţeles) constant pentru o stare civilă. Plus că e şi un liceu acolo”, îşi începe Alexandra Popescu povestea.
femeie batuta bucuresti
„Intrând pe stradă am simţit că cineva mă urmăreşte. M-am uitat uşor în spate şi l-am văzut pe acest domn.

În acel moment mi-am dat seama că ceva se va întâmpla şi că nu o să fie frumos, aşa că mi-am oprit muzica din căşti şi m-am uitat în faţă să văd dacă este cineva pe stradă.

Nu era nimeni altcineva. Domnul a venit în spatele meu, m-a depăşit şi s-a postat la maxim un metru distanţă în faţa mea.

Eu m-am blocat, iar el mi-a zis trei lucruri în trei secunde: Ai bani? Cât este ceasul? Dă-mi tot!”, scrie femeia.

Potrivit tinerei, bărbatul a început să o bată, iar apoi a fugit cu telefonul ei.

„Nu m-a lăsat să-i dau tot, pentru că a început să mă bată. Eu nu am ştiu ce să fac, decât să ţip după ajutor şi să-l muşc de mână.

Cred că a durat 2-3 minute toată treaba, ca apoi să iasă paznicul şi să îl fugărească, dar domnul deja mă bătuse serios şi îmi furase şi telefonul după ce mi-a rupt fusta. Din păcate, paznicul nu a reuşit să-l prindă”, mai povesteşte tânăra.

Femeia spune că a fost la Poliţie, unde a dat declaraţii.

„Voi ăştia care mergeţi mult pe jos, aşa cum mergeam eu, acum 2 săptămâni, eu zic să fiţi mai atenţi. De la această întâmplare am văzut mult prea mulţi dubioşi prin jurul meu, iar panica asta e cam urâtă, iar ochiul meu nu a arătat prea bine săptămâna trecută.

Şi da, am fost la poliţie. Şi da, am dat declaraţii şi am încredere că îl vor prinde. Sper”, a mai adugat Alexandra în mesajul postat pe contul ei de Facebook.

Porivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, agresiunea a avut loc în urmă cu aproximativ două săptămâni şi se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, însă bărbatul nu a fost prins.

„Este un dosar de tâlhărie, aflat în cercetare de către Secţia 8 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sector 2”, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţii Poliţiei Capitalei, precizând şi faptul că autorul faptei nu fost prins până în acest moment.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns