O tânără din vestul ţării a fost găsită moartă într-un autocar! A lăsat în urmă trei copilaşi…

criminalist

O femeie româncă, în vârstă de 30 de ani, a fost găsită fără viață în interiorul unui autocar. Descoperirea a avut loc la sediul firmei din via Marconi, localitatea Caselle di Selvazzano Dentro, provincia italiană Padova, unde autocarul în cauză ajunsese de puțin timp, venind din România.

La fața locului au fost chemați carabinierii din localitate și o ambulanță, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Se pare că Andreea I. M. a murit răpusă de un infarct.

Mamă a trei copii, de 14, 7 și 5 anișori, Andreea locuia în Hunedoara și venea în Peninsulă pentru a munci ca îngrijitoare, potrivit hunedoaralibera.ro.

„Nu le-am spus (n.r. copiilor) încă ce s-a întâmplat cu Andreea, mi-e frică și nu știu cum să le spun, deocamdată au văzut că se adună lume la noi și le-am zis că lui mami i s-a făcut rău tare și este internată într-un spital din Italia”, spune soțul ei pentru rotalianul.com.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “O tânără din vestul ţării a fost găsită moartă într-un autocar! A lăsat în urmă trei copilaşi…

  1. Încă o dramă românească…femeie tânără probabil dumneata de la drum si probabil cu probleme de inima plecată sa muncească la altii…păcat si de sot si dd bietii copii rămași orfani de mama!Ps.dle isărescu când faci socoteala banilor veniti din străinătate sa socotești si suferinta adusă de ei…

Lasă un răspuns