O sută de lampioane tricolore lansate în Ronaţ

ALDE Timiș a ales ca de 1 Decembrie să fie alături de locuitorii din cartierul Ronaț. O sută de lampioane în culorile tricolorului au fost lansate de membrii ALDE, împreună cu timişorenii din zona Ronaț.

”Desigur că a fost important pentru noi să participăm la depuneri de coroane și la defilări oficiale, asta pentru a cinsti memoria celor care s-au jertfit pentru țară, însa anul acesta am ales ca ziua de 1 Decembrie să nu fie doar despre aşa ceva, ci să fim în mijlocul  timișorenilor, pentru a o serba împreună.

CITEȘTE ȘI: S-a câștigat marele premiu la Tragerea Suplimentară Loto 6/49. Sunt aproape 4 milioane de euro! Biletul a fost jucat la o agenție din Timișoara!

Nu toată lumea a putut fi în centru, așa că noi am ales să fim prezenţi într-un cartier mărginaș, acolo unde, poate, sărbătoarea nu se simte la fel.

Am marcat împreună anul centenar și ne-am bucurat că oamenii au fost încântați. Mulți dintre ei simt că această zonă este neglijată, iar faptul că noi am putut fi acolo a fost pentru ei o bucurie.

Unii ne-au spus chiar că datorită acestui eveniment simt că astăzi este sărbătorită cum se cuvine Ziua Națională a României”, a spus Gabriel Toie, secretar coordonator ALDE Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns