O studentă din Republica Moldova a fost violată în timp ce se afla într-un oraş din Banat

Grozăvia s-a petrecut în urmă cu o săptămână în apropierea Pieţei Trandafirul din Reşiţa. Tânăra spune că în timp ce se îndrepta spre căminul în care era cazată fost abordată de un bărbat și sub ameninţarea cuţitului a fost obligată să întreţină raporturi sexuale cu acesta. Polițiștii de investigații criminale ai municipiului Reșița au reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Botoșani, bănuit de comiterea infracțiunii de viol. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin, spune purtătorul de cuvânt al IPJ, Cecilia Dăneţ.

„În fapt, la data de 24 martie a.c., în jurul orei 21.40, în timp ce se afla pe aleea Hunedoarei din Reșița, o tânără în vârstă de 20 de ani, din Republica Moldova, sub amenințarea cu un cuțit, ar fi fost obligată să întrețină relații sexuale cu un bărbat necunoscut. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin. În cursul zilei de azi, cel în cauză va fi prezentat magistraților Judecătoriei Reșița cu propunere de arestare preventivă”.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului. Este primul caz de viol instrumentat în acest an, în Caraş-Severin, conform radioresita.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “O studentă din Republica Moldova a fost violată în timp ce se afla într-un oraş din Banat

  1. „În fapt, la data de 24 martie a.c., în jurul orei 21.40, în timp ce se afla pe aleea Hunedoarei din Reșița, o tânără în vârstă de 20 de ani, din Republica Moldova, sub amenințarea cu un cuțit, ar fi fost obligată să întrețină relații sexuale cu un bărbat necunoscut. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin. …”

    care va să zică pe numele necunoscutului a fost întocmit dosar penal…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *