O stațiune din Banat, în preferințele turiștilor români și în anul 2018!

Băile Neptun ar putea rămâne, temporar, fără ornamente și statui

Stațiunea Băile Herculane continuă să rămână între preferințele turiștilor din țara noastră,chiar dacă despre stațiunea de pe Valea Cernei au apărut de-a lungul timpului numeroase referiri negative!

Consider că anul 2018 a fost extrem d ebun pentru turism și aici pot să remarc două aspecte : creșterea numărului de turiști în Băile Herculane, care vin din ce în ce mai mulți în zonă și acele vauchere de vacanță, care au adus un alt plus pentru zona Băile Herculane!

Am constatat și o creștere a numărului de turiști în ceea ce privește partea sportivă!

CITEȘTE ȘI: Răsturnare de situație în cazul româncei executate în stil mafiot în Spania. Ce au descoperit polițiștii

De exemplu, am fost impresionată că anul acesta a fost un record participarea la HERCULES MARATON, au fost peste 600 de participanți!, ne-a declarat Mariana Molnar – președintele Asociației de Turism din Băile Herculane.

Deși despre stațiunea de pe Valea Cernei se fac numeroase referiri negative, numărul turiștilor este într-o continuă creștere!

Și pentru mine este un paradox acest lucru, pentru că noi trebuie să fim pragmatici și clar nu este așa cum ar trebui să fie însă, totuși, ne îndreptăm spre o direcție sănătoasă!

Ceea ce nouă ne lipsește este partea de agrement și aici mă refer la un parc de aventură, la un aquapark, orice-ar fi, pentru a putea canaliza toate locațiile care au – dar și cele care nu au – baze de tratament și zone de spa către un centru comun de agrement!

Discuții au fost numeroase pe aceste teme și eu susțin în continuare că astfel de centre de agrement ar duce la creșterea numărului de turiști și probabil și redirecționarea turiștilor care merg în Ungaria spre Băile Herculane și zonele noastre tradiționale de spa-uri și de băi termale!

Acum, la Târgul Național de Turism, am aflat că valoarea vaucherelor de vacanță va fi crescută de la 1.450 de lei la 1.900 de lei și se vor acorda în continuare!

Din multele măsuri luate de-a lungul anilor, aceasta a fost una dintre cele mai bune și constat că a fost extrem de benefică pe acest segment al economiei!, a precizat Mariana Molnar, conform radioresita.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *