O șoferiță a supraviețuit după ce mașina ei a fost strivită de un camion cu 18 roți. „S-a ridicat și a mers singură”

O șoferiță a supraviețuit după ce mașina ei a fost strivită de un camion cu 18 roți

O femeie de 46 de ani a supraviețuit în mod miraculos, după ce un camion cu 18 roți a trecut peste mașina ei și a strivit-o complet. Echipajele sosite la locul accidentului au fost uluite să constate că șoferița a scăpat doar cu răni ușoare.

CITEȘTE ȘI: Traficant de droguri prins în flagrant, la Timișoara. Polițiștii au găsit cannabis și ecstasy

Femeia își conducea mașina, un Nissan Altima, pe data de 16 noiembrie, când un camion aflat în spatele ei a trecut pur și simplu peste ea, în Mount Vernon, Washington, potrivit People. Nu este foarte clar cum s-a petrecut accidentul, însă polițiștii cred că mașina a fost inițial împinsă într-un alt camion, după care cel din spate a trecut peste ea.

Polițistul Rocky Oliphant, care a fost la locul accidentului, a postat imagini absolut incredibile și un mesaj în care spune: „Nu există un cuvânt care să descrie acest accident. În mod miraculos, a scăpat doar răni minore… În toată cariera mea de 14 ani nu am văzut așa ceva”.

Ulterior, polițistul a revenit cu un alt mesaj în care a spus că șoferița „s-a ridicat și a fost capabilă să meargă singură” după ce a fost eliberată de sub camion.Polițiștii sosiți la locul accidentului au fost surprinși când au auzit o voce care venea dinspre grămada de fiare în care se transformase autoturismul. Cu eforturi uriașe și utilaje de mare tonaj, mașina a fost eliberată, iar femeia de la volan a fost dusă la spital pentru îngrijiri, însă fără răni care să-i fi pus în pericol viața.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *