O şcoală din Timiş trece în scenariul verde, două, din roşu în galben, iar la o a treia se suspendă cursurile

elevi cu masca

Conform reprezentanților prefecturii timișene, în ședința de joi a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiș, convocată de prefectul Liliana Oneț la solicitarea Inspectoratului Școlar Județean Timiș, s-a decis schimbarea scenariului pentru desfășurarea cursurilor la unele instituții de învățământ.

Astfel, datorită reducerii indicelui de infectare la mia de locuitori, Școala Gimnazială Pișchia va trece din scenariul galben în cel verde, iar Școala Gimnazială Bencecu de Sus și Liceul Teoretic ”Grigore Moisil” din Timișoara vor trece din scenariul roșu în cel galben.

Totodată, se suspendă temporar activitățile didactice care presupun prezența față în față la Liceul Tehnologic Ion I. C. Brătianu din Timișoara, cursurile desfășurându-se online pe perioada 9-22 octombrie.

CITEŞTE ŞI: Cresc şansele de viaţă pentru pacienţii cu Covid-19 internaţi la „Victor Babeş”. O nouă tranșă de Remdesivir a ajuns la Timişoara

”Suspendarea cursurilor a fost decisă din cauză că, la momentul adoptării hotărârii, existau patru cazuri de infectare ale unor elevi din liceu. Ulterior, conform informațiilor primite de la Direcția de Sănătate Publică au mai apărut două cazuri – un elev și un profesor”, au precizat reprezentanții Prefecturii timișene.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns