O româncă, şefa unei bande care a comis 40 de jafuri în magazine, folosind pungi de aluminiu, în Belgia

politie belgia

O româncă e şefa unei bande care a comis 40 de jafuri în magazine, folosind pungi de aluminiu, în Belgia. Alţi cinci români fac parte din această bandă, toţi şase fiind condamnaţi joi.

Cei şase hoţi români au comis 40 de jafuri la magazine din Belgia, în Flandra de Vest, în şase oraşe, la Ostend, Bredene, Koekelare, Ichtegem, Kortemark, Zedelgem și Loppem, în supermarketurile Okay Colruyt, dar şi îm alte trei oraşe din zone mai îndepărtate, la Lidl şi Albert Heijn. Cei şase furau produse uşor vandabile ulterior.

Astfel, au jefuit magazinele de sticle de şampanie, tutun, periuţe de dinţi, lame de ras şi prezervative. Au folosit pentru asta jachete şi pungi speciale din aluminiu, pentru a nu fi prinşi când treceau pe lângă detectoarele de furturi.

Liderul bandei, scrie hln.be, era o româncă, a cărei vârstă şi identitate nu au fost făcute publice. Ea a fost singura din grup care a luat parte la toate cele 40 de jafuri. A fost condamnată la trei ani şi o lună de închisoare şi o amendă de 3.200 de euro, fiind încarcerată imediat după sentinţă.

Ceilalţi membri au primit între un an şi trei ani de închisoare şi amenzi între 800 şi 2.400 de euro, scrie observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *