O proaspătă mămică a vrut să-și curme viaţa

tentativa sinucidere 1

A fost alertă joi, în centrul orașului, după ce o femeie a încercat să își pună capăt zilelor, cu puțin înainte de ora 12, aruncându-se în râul Mureș, în zona Filarmonicii de Stat Arad.

Arădeanca a fost salvată în ultima clipă de o patrulă de jandarmi, persoana fiind scoasă din apă de către echipajul SMURD sosit la fața locului, cu sprijinul IGSU și cel al unui echipaj al poliției locale.

Ulterior, aceasta a fost transportată la ambulanță cu sprijinul polițiștilor locali aflați în patrulare pedestră în Parcul Eminescu, locul de derulare a Târgului de Iarnă. Echipajele operative ale poliției municipiului și cele ale Serviciului Județean de Ambulanță Arad sosite, de urgență, la locul incidentului au reușit, în primă instanță, să salveze viața acesteia.

CITEŞTE ŞI: Un bărbat din vestul țării se plimba cu drogurile în mașină

Cu toate acestea, starea de sănătate a pacientei transportate între timp la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, rămâne critică. Potrivit informațiilor furnizate de soțul acesteia, motivul care a stat la originea gestului extrem al arădencei care tocmai devenise mamă ar fi fost o cădere nervoasă cauzată de șocul post-natal.

Foto: Poliţia Locală Arad


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *