O primărie din Timiș va investi opt milioane de lei pentru 180 de locuri de parcare și modernizarea a trei străzi

Primăria unui municipiu din Timiș a comunicat că este dispusă să investească în doi ani mai multe milioane de lei în sistematizarea a unei zone întinse pe trei străzi din oraș.

Proiectul, informează redesteptarea.ro, anunțat încă de anul trecut, urmează să fie scos la licitație, iar lucrările sunt prevăzute să înceapă din această toamnă.

“În urma demersurilor noastre am primit și ultimul aviz de care mai aveam nevoie pentru a începe proiectul de sistematizare pe malul Timișului, de la Autogară până aproape de Podul de Fier.

După ce în urmă cu câteva săptămâni am primit avizul de la Ministerul Culturii, acum avem și avizul de la Agenția Națională de Mediu pentru demarare sistematizării pe Splaiul Morilor.

Este o investiție mare de circa 8 milioane de lei pe care vom încerca să o începem chiar din acest an.

În perioada imediat următoare vom scoate lucrarea la licitație și, după ce se finalizează toate procedurile și se stabilește firma câștigătoare, vom demara execuția începând de la strada Siretului, vom continua pe segmentul II al Splaiului George Coșbuc și apoi pe cele două artere ale Splaiului Morilor până la parcarea de la Autogară.

Va fi asfaltat carosabilul și vor fi amenajate 180 de locuri de parcare”, a explicat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Recepția lucrărilor este programată după un an de la startul proiectului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns