O primă atenționare a primarului Timișoarei pentru noul guvern

Nicolae Robu3

Dacă nu vor fi susținute principalele obiective ale municipiului, Nicolae Robu îl va taxa pe Dacian Cioloș la fel ca pe Victor Ponta

Primarul Nicolae Robu și-a arătat, în mod repetat, nemulțumirea față de modul în care obiectivele majore ale Timișoarei au fost lăsate la o parte de către Guvernul Ponta. Este deja celebră imaginea cu primarul care arată foaia cu ”zero lei”, reprezentând suma acordată de fostul executiv pentru investiții la Timișoara.

Acum, Victor Ponta nu mai este premier, ca atare nici Robu nu mai poate invoca interese politice. Dimpotrivă, noul guvern, chiar dacă este unul tehnocrat, are o mare susținere din partea PNL, fapt ce ar trebui să dea speranțe Timișoarei, condusă de un edil liberal.

Într-adevăr, acum, Nicolae Robu este mai optimist, însă avertizează că nu va sprijini necondiționat noul guvern.

”Eu am fost mereu nemulțumit că guvernul nu a răspuns solicitărilor mele pentru susținerea investițiilor importante ale Timișoarei. Mă refer aici la centura de sud, la centura de vest, la un nou racord la autostradă, la un stadion, o sală polivalentă de 15.000 de locuri și un bazin olimpic. Toate aceste obiective rămân pe agenda mea de susținere, ele sunt pe platforma mea pentru a avea susținere la guvern, pentru că nu le poate face doar primăria. Dacă, prin absurd, nu voi găsi sprijin, voi avea aceeași reacție ca și cea față de fostul executiv. Nu îmi este greu să iau o foaie și un marker ca să scriu iar zero lei. Sper să nu fie nevoie și măcar centura de sud să fie trecută pe agenda guvernului, pentru implementare chiar de acum. Eu mă gândesc la binele Timișoarei și al timișorenilor”, a spus Robu.

Citeşte şi:

Strada Popa Șapcă, gata pentru lucrări. Va fi extinsă la patru benzi de circulaţie

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns