O nouă revenire importantă la SCM USV Timișoara

O nouă revenire importantă la SCM USV Timișoara

O nouă revenire importantă la SCM USV Timișoara

Lotul SCM USV Timișoara se completează în linia I. Un triplu campion național cu Timișoara revine în orașul de pe Bega.

Pilierul Alexandru Țăruș și-a pus semnătura pe un contract valabil până la 31 decembrie 2025. Rugbistul care a împlinit 34 de ani chiar în această lună revine la Timișoara după șapte ani, perioadă în care a jucat în campionate puternice din Europa.

Țăruș are în palmares trei titluri cu Timișoara (2012, 2013 și 2015) și 41 de prezențe în tricoul naționalei de seniori a României, dintre care două la Cupa Mondială din 2015.

Alex vine de la divizionara secundă franceză Rouen, pentru care a evoluat în ultimele două sezoane. El a mai jucat pentru Béziers Hérault (Franța, D2, 2016 – 2017), Sale Sharks (Anglia, AVIVA Premiership, 2017 – 2019) și Zebre Parma (Italia, 2019 – 2021).

„Mă bucur că putem anunța revenirea lui Țăruș. Este doar deschiderea unei liste de transferuri. Vom semna în curând cu un jucător din afara țării, iar după finalul primei părți a campionatului vom continua să consolidăm lotul. Ne dorim să alcătuim o echipă cât mai solidă, capabilă să lupte pentru trofee”, a declarat Dănuț Borzaș, manager SCM USV Timișoara.

CITEŞTE ŞI: Krepelka Motorsport, zece podiumuri la Mediaş! Prima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă le-a surâs piloţilor clubului timişorean

Țăruș va avea drept de joc doar după încheierea primei părți a campionatului, din care au mai rămas două etape. Echipa noastră va juca în aceste două runde cu CSM Știința Baia Mare (27 mai, ora 11.00, în deplasare) și cu Steaua București (3 iunie, acasă).

Foto: Facebook / Alexandru Ţăruş


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *