O nouă prognoză dură a meteorologilor pentru zona de vest a ţării!

Vremea continuă să se răcească în toate regiunile ţării, iar Banatul nu face excepţie. Se vor înregistra averse în vestul, centrul şi nordul ţării, pe arii extinse, în timp ce în sud şi în est acestea vor apărea cu totul izolat.

În Banat, se vor acumula până la 15-20 litri de apă pe metru pătrat. La Timişoara, temperaturile vor fi cuprinse între 11 şi 17 grade.

Vântul va sufla moderat până la tare în aproape toată ţara, excepţie făcând Moldova, unde vântul va sufla slab. Cele mai mari valori termice se vor înregistra în Muntenia, Dobdrogea şi Moldova.

Joi, vor fi averse pe arii relativ extinse în vestul, centrul şi nordul ţării, în timp ce în sud şi în est averse îşi vor face apariţia doar izolat. Vântul va sufla moderat.

Vineri, vremea va fi rece în aproape toată ţara, excepţie făcând sud-estul, unde cerul va fi variabil. Se vor înregistra ploi în vest, centru şi nord, unde se vor acumula până la 15-20 mm, iar vântul va sufla tare în sud, cu rafale de până la 60-70 km/h.

Sâmbătă, temperaturile se află într-o uşoară creştere comparativ cu ziua precedentă, iar vremea se va ameliora ca aspect în vest, centru şi nord. Vântul va slăbi în intensitate în sudul ţării, urmând să se menţină moderat la munte.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns