O nouă modă face ravagii la Timişoara: mâncare printre gunoaie

O nouă modă face ravagii prin Complexul Studenţesc din Timişoara: mâncare printre gunoaie. Se pot servi mezeluri de la „Agil”, pleşcaviţa şi produse de patiserie „Fornetti”, savoarea alimentelor fiind asigurată şi de containerele de gunoi aflate „bot în bot” cu cele două tonete.

Nu contează că, de multe ori, gunoiul cam dă pe dinafără, că miroase groaznic sau că e pericol de contaminare, pentru că se pare că moda mâncării printre gunoaie nu are leac.


Contactează autorul la: [email protected]

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “O nouă modă face ravagii la Timişoara: mâncare printre gunoaie

  1. Cele doua tarabe insalubre sunt amplasate langa caminul 22 de cel putin 5 ani dar inspectorasii de la Sanepid taie frunze la caini fie au primit spaga, fie sunt plictisiti, astfel incat orice mananca de acolo risca sa ajunga la spital. Containerele de gunoi sunt la nici 2 m de rulote desi legea prevede in mod explicit ca distanta minima este de cel putin 10 m!

  2. Aceasta situatie e opera lui Robu care a transformat Complexul studentesc intr-o mahala mizerabila!

    In timp ce cele 2 cantine, construite special pentru alimentatie publica cu circuite sanitare corespunzatoare, stau nefolosite s-au inmultit baracile insalubre care ofera mancare!!

    mai rau ca in burkina Faso!!

    1. cet @ esti prost informat, fie vorbesti din amintiri. Care cele doua cantine sunt nefolosite?! Fosta cantina de langa C2 s-a transformat in facultate de … Drept, sa aiba de unde sa-si obtina diploma toti ciubucarii, iar din fosta cantina 4 s-a amenajat GymOne! Cat despre cantina Politehnica functioneaza bine mersi, atat ca restaurant dar si cantina!

Lasă un răspuns