O nouă găselniță, la Timişoara, a celor pentru care legea nu înseamnă nimic: parcarea pe contrasens

Plictisiți, probabil, să parcheze neregulamentar doar pe o parte a străzii T. Grozăvescu, de-a lungul Liceului Pedagogic „Carmen Sylva”, „bizonii” timișoreni au spart monotonia.

„Cutuma” căreia niciuna dintre autoritățile orașului nu i-a găsit leac – parcarea mașinilor pe partea dreaptă a străzii, în sensul de mers spre bd. C.D. Loga, în pofida interdicției afișate la loc vizibil – a fost înlocuită, zilele trecute, cu o inovație: oprirea autoturismelor pe cealaltă parte a străzii cu pricina, practic pe contrasens (!), lucru, de asemenea, interzis.

Așteptăm, cu nerăbdare, trecerea la nivelul următor: parcarea simultană pe ambele părți ale carosabilului și blocarea totală a străzii.

Poate că atunci se va găsi, totuși, o soluție pentru cei care ignoră cele mai elementare norme și reguli rutiere, în disprețul celorlalți participanți la trafic.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 Răspunsuri “O nouă găselniță, la Timişoara, a celor pentru care legea nu înseamnă nimic: parcarea pe contrasens

  1. De ce nu ia masuri politia rutiera? Ridicarile auto sunt singura solutie. Se pot ridica linistit pe OUG nu pe HCL . Spor la treaba domnilor rutieristi.

  2. Nu sunt locuri de parcare…nu sunt locuri de parcare…,asta auzim deja de 25 de ani. Ia mai veniti fratilor si cu transportul in comun, bicicleta, propriile picioare, etc… Ati ajuns sa mergeti si dupa o paine pana la colt cu masina. Daca s-ar putea sa parcati chiar in usa magazinului sa nu cumva sa mergeti 50 m pe jos ca slabiti. Aaaa, da, am uitat, daca nu sunteti vazuti in masina nu va puteti etala „statutul”…

  3. Serios? Si cei care circula respectand legea, dinspre bdul Loga, nu trebuie sa faca in acest caz tot felul de manevre si sa circule pe contrasens?

  4. mai terminati odata, vedeti ca nu sunt locuri de parcare in oras, oricum strada nu e asa aglomerata, nu cred ca deranjeaza pe nimeni

    1. POATE PE TINE CARE VII O DATA PE LUNA DE LA COARNELE CAPREI NU TE DERANJEAZA .DAR MAI SUNT SI ALTII CARE CHIAR DACA VOR SA RESPECTE LEGEA NU POT DIN CAUZA UNORA CA TINE

Lasă un răspuns