O nouă echipă de handbal feminin, la Timişoara

Handbalul feminin va fi revitalizat la Timişoara. Acest lucru se va întâmpla sub „umbrela” SCM, entitate sportivă care, aşa cum îi place să spună directorului Radu Ţoancă, s-a dorit a fi o manta de vreme rea pentru echipele de pe Bega în perioada neagră a blocajului cauzat de raportul Curţii de Conturi, devenind, după respingerea contestaţiei formulată de autorităţi, o soluţie pe termen lung de susţinere a activităţii sportive.

Baschetul feminin a primit undă verde în vară, momentan pe un buget redus, finanţarea venind din mediul privat, dar cu un viitor sprijin din partea clubului care a împlinit, luna trecută, un an de activitate, iar în prezent se pregăteşte un proiect ce vizează formarea unei echipe competitive şi pe semicercul feminin.

„Va fi o echipă nouă, dar vom colabora cu Politehnica, pentru că este un brand. Vom gândi strategia şi în baza altor parteneriate. Echipa actuală din Timişoara, cea a UVT-ului, este mai mult la nivel universitar, majoritatea jucătoarelor sunt studente. Vom avea ca obiectiv promovarea în Liga Naţională”, a precizat Radu Ţoancă.

Noua echipă de handbal feminin se va numi SCM Timişoara, ca şi cea de baschet feminin, şi va fi înscrisă în campionatul ligii secunde în luna iulie.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns