O mare comună de lângă Timişoara își reconfigurează strategia de dezvoltare. Ce se va face

mosnita noua

Bugetul mai mic de opt ori față de alte localități din periurban i-a făcut pe aleșii locali de lângă Timişoara să atragă noi surse de venituri.

”Anul acesta definitivăm Planul Urbanistic General și vom crea câteva parcuri tehnologice pentru industria nepoluantă. În prezent sunt investitori doar pe partea de dezvoltare rezidențială”, a precizat primarul din Moşniţa Nouă, Florin Bucur.

În prezent, localitatea din sud-estul Timișoarei nu se ridică la nivelul celorlalte comune limitrofe urbei de pe Bega. În cartierele noi, drumurile pietruite sau asfaltate sunt rare, semnalizarea stradală ridică probleme, iluminatul public ar trebui extins, la fel și rețeaua de apă…

florin bucur”Încercăm să remediem toate aceste lipsuri. Situația actuală impune ca pe cartiere să amenajăm zone cu căsuțe poștale. Trebuie să ne punem la punct și cu podețele pentru că multe sunt colmatate. În ceea ce privește rețeaua de apă în cătunul Rudicica, 40 de locuințe nu au această utilitate. În Moșnița Nouă, sunt câteva sute. De asemenea, intenționăm să extindem canalizarea spre și în satul Albina”, a punctat Florin Bucur.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns