O firmă din București face bani pe spatele timișorenilor

O societate comercială din București face bani pe spatele timișorenilor cu automate pe care le-a amplasat prin urbe, pentru care nu plătește nici o taxă. Până acum, polițiștii locali i-au sancționat de mai multe ori pe reprezentanții societății care are aparate de plată prin oraș și ocupă domeniul public fără a achitată vreo taxă, neexistând vreun aviz sau contract de aprobare din partea primăriei.

”Astfel, societatea comercială Condra SRL din București va fi din nou sancționată după ce a primit deja șase amenzi contravenționale în valoare de câte 20.000 lei fiecare, pentru desfășurarea de acte și fapte de comerț fără îndeplinirea obligațiilor legale.

Citeşte şi: Ea este procuroarea care l-a „executat” pe Liviu Dragnea. Are 32 de ani şi este din Teleorman!

De altfel, firma respectivă a mai deținut pe raza municipiului Timișoara și cinci aparate de cafea pentru care nu era achitată nicio taxă de depozitare pe domeniul public, fiind sancționată cu 23 de amenzi de câte 2.500 lei fiecare, urmare a acestora ridicându-le de pe domeniul public.

Și în cazul paypoint-urilor se vor aplica sancțiuni până când proprietarul acestora le va ridica de pe domeniul public”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns