O firmă clujeană va face curăţenie în Timişoara

mizerie 3

Timişoara va avea, în sfârşit, un operator care va asigura serviciile de curăţenie în oraş.

După o perioadă de provizoriat care a durat aproximativ şase luni, în care de curăţenie s-a ocupat SC Horticultura SA, municipalitatea a reuşit să finalizeze licitaţia pentru selectarea firmei de curăţenie atât de aşteptate de timişoreni.

Este vorba de o firmă din Cluj-Napoca, iar vestea bună este că nu există contestaţii la licitaţii, aşa că lucrurile vor intra rapid în normalitate.

„De data aceasta, licitaţia s-a încheiat cu succes. A câştigat firma Brantner Servicii Ecologice SRL, cu sediul în Cluj-Napoca, contractul fiind valabil patru ani. Valoarea acestuia este 72.783.988 lei, fără TVA. Există referinţe că este o firmă serioasă şi sper să nu mai fie probleme, aşa cum au fost până acum, datorită faptului că am fost într-un gol de contract cu o firmă specializată”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timişoarei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “O firmă clujeană va face curăţenie în Timişoara

  1. Mai mare rusinea pentru un oras de talia Timisoarei sa vina o firma de la Cluj Napoca si sa faca ordine si curatenie in oras…. Timisoara oras fara primar. Bine ca face totusi cineva si activitatea asta ca alfel ciuma ne manca pe toti.de atata mizerie ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *