O fetiţă din Peciu Nou are mare nevoie de ajutorul nostru

Anamaria Ionela Paul

Există locuri unde Biserica nu uită că, dincolo de misiunea de a mijloci între om şi Dumnezeu, un alt rol pe care trebuie să şi-l asume este acela de a veni în ajutorul semenilor aflaţi în suferinţă. La Peciu Nou, cei care trec pragul sfântului lăcaş ortodox din comună sunt îndemnaţi să plece urechea la durerea unui copilaş care, la numai nouă ani, luptă să supravieţuiască unei boli crunte.

Anamaria-Ionela Paul a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică, iar şansele ei de a se însănătoşi cresc doar dacă părinţii ei vor strânge suficiente fonduri pentru a-i asigura tratamentul de care are nevoie. Dacă majoritatea familiilor aflate în această situaţie apelează, de obicei, la mass-media sau, mai nou, la mediul online pentru popularizarea cazului copilului care are nevoie de ajutor, pentru micuţa Anamaria-Ionela Paul campania caritabilă se desfăşoară la biserică.

Cei care trec prin Peciu Nou pot vedea, pe poarta acesteia, un afiş umanitar pin intermediul căruia membrii comunităţii sunt rugaţi să dea dovadă de generozitate şi s-o sprijine pe copila care luptă cu boala.

Fetiţa este copilul mijlociu al unei familii de oameni harnici şi credincioşi din localitate şi parcurge al treilea ciclu de tratament cu citostatice, iar terapiile ulterioare de susţinere sunt extrem de costisitoare, iar campaniile pentru ajutorarea ei se desfăşoară periodic chiar în comună.

Donaţiile sunt aşteptate atât la Agenţia CEC Bank din Peciu Nou în contul RO50CECETM2708RON093291, cât şi direct la epitropia bisericii care deserveşte nevoile spirituale a 677 familii, cu 1.808 credincioşi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

10 thoughts on “O fetiţă din Peciu Nou are mare nevoie de ajutorul nostru

  1. Pentru donatii folosim contul de la CEC, dar avem nevoie de a stii tutularul contului respectiv pentru a face transferuri.
    Cum se numeste titularul ct?

  2. sunatima va rog luni la data de 03. 08.2015.lntre orele 8-19 pentru a putea discuta la nr.0752380075 va Mulțumesc

  3. a incercat cineva sa transfere bani online in contul mamicii? eu tocmai am incercat si imi spune ca nu este valid contul? l-am luat cu copy-paste, deci nu este din greseala sau neatentie. va rog, notati inca o data contul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *