O fetiță de doar 3 ani este în stare gravă, după ce a fost confirmată cu noul coronavirus

Coronavirus: Bilantul zilei de 11 septembrie

O fetiţă de 3 ani se află în stare gravă, după ce a fost confirmată cu noul coronavirus. Copilul a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova, pentru a fi tratat, relatează Digi24.

Fetiţa s-a simţit rău încă de joi, iar părinţii au luat decizia să o ducă la spitalul din Băileşti. Acolo, medicii au constatat că fetiţa avea simptomele caracteristice COVID-19, motiv pentru care au luat decizia să o testeze.

Rezultatul a venit vineri, timp în care starea fetiţei s-a agravat, iar medicii de la Băileşti au luat decizia să o transfere pe micuţă la spitalul de boli infecţioase din Craiova, unde se află şi în prezent, conform Digi24.

Primarul din Băileşti spune că fetiţa este în stare gravă şi s-a luat decizia ca la locuinţa copilei să se facă o anchetă. Este vorba de 11 copii care se află în acea locuinţă, pentru că acolo locuiesc mai multe familii.

Din primele verificări, se pare că ea a intrat în contact cu mai multe rude care au venit din Italia în urmă cu două săptămâni şi este posibil ca virusul să-l fi luat atunci.

 

stiripesurse


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns