O fetiţă de 7 ani, din Timişoara, are nevoie de ajutorul nostru! Îi lipsesc doar 7.000 de lei…

Nu poate să deschidă un borcan, să ascută un creion sau să-şi încheie nasturii la haină. Vorbeşte cu greu, ştie să numere până la zece şi şi-ar dori, ca orice copil, să trăiască bucuriile vârstei inocenţei.

O fetiţă din Timişoara, de numai şapte anişori, are nevoie urgentă de ajutorul unor suflete generoase pentru a pleca la tratament în străinătate, alături de Briana, o altă micuţă bolnavă despre a cărei dramă am scris în paginile cotidianului nostru. Dacă pentru Briana s-au colectat deja fondurile necesare terapiei, Aichei Denisa Tulbure îi mai lipsesc 6.600 de lei pentru o nouă sesiune de tratament.

„Cele trei tombole «Cât de norocoasă este ziua ta de naştere» au adunat fonduri care, adăugate celor puse deoparte de tatăl ei, ajung la doar 5.300 lei. Mai are nevoie de 6.600 lei. Aicha este la un pas de a merge singură, a învăţat să se ridice pe genunchi şi să se şi deplaseze pe genunchi. Merge ţinută doar de o mână. Odată cu îmbunătăţirea cerebrală, au apărut şi îmbunătăţirile cognitive, a început să vorbească în fraze. Anul trecut în septembrie abia reuşea să îmi articuleze numele. Acum, citeşte cuvintele scurte şi reuşeşte chiar să scrie câteva”, transmite, pe reţelele de socializare, timişoreanca Alice Suttyak, care ar urma să plece în Spania cu fiica sa, cu Aicha şi tatăl fetiţei pentru încă o rundă de tratamente de care vor beneficia ambele copile, suferinde amândouă de tetrapareză spastică, apărută pe fondul naşterii premature.

„Vă rog iar să vă implicaţi şi să o ajutaţi să beneficieze de terapii. Puteţi dona în contul personal al tatălui Aichei, în contul ONG-ului Asociaţia «Copiii, zâmbete şi vise» sau tăticul poate veni oriunde doriţi. Conturile sunt: Tulbure Cristian RO55BTRL03601201S89162XX, telefon 0741372988. Asociaţia «Copiii, zâmbete şi vise» cont RO 75 BTRL RONCRT 0305723101″, spume Alice Suttyak.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “O fetiţă de 7 ani, din Timişoara, are nevoie de ajutorul nostru! Îi lipsesc doar 7.000 de lei…

Lasă un răspuns