O fetiță de 5 ani a cumpărat jucării de 2.700 de euro de pe Amazon, de pe telefonul mamei

O fetiță de 5 ani a cumpărat jucării de 2.700 de euro de pe Amazon, de pe telefonul mamei

O mamă i-a lăsat telefonul fiicei sale de 5 ani, iar copila a cumpărat jucării de 2.700 de euro de pe Amazon.

„Primisem o notificare de expediere de la Amazon”, iar mama fetiței de 5 ani, în vârstă de 26 de ani, pur și simplu nu-și amintea să fi făcut cumpărături online. La început a crezut că este vorba de o fraudă, dar abia când a deschis istoricul cumpărăturilor a înțeles: mai multe biciclete electrice, cizme de cowboy și un Jeep de jucărie, toate în valoare de peste 2.700 de euro.

Jessica Nunes din Westport, Massachusetts, a declarat pentru „Good Morning America” că a aflat că fiica ei, Lila, a cumpărat jucăriile mult dorite după o dimineață în parc, unde a văzut alți copii jucându-se cu aceleași lucruri pe care le cumpărase.

Jessica își lăsase telefonul la fiica ei în timp ce se aflau în mașină, dar era convinsă că aceasta se juca cu unul dintre jocurile descărcate pe smartphone: „Nu aveam nicio idee că va ajunge pe Amazon”. Acum, mesajul mamei pentru ceilalți părinți este să nu uite: „copiii ne urmăresc mereu și sunt mult mai atenți decât ne imaginăm”.

CITEŞTE ŞI: Vânzătorul unei mașini rulate va trebui să-i prezinte cumpărătorului o certificare RAR

„Am luat-o ca pe o lecție, mi-am dat seama că ar trebui să-mi pun o parolă pe telefon și să fiu mai atentă când fiica mea folosește telefoane și tablete. Copiii pot da peste orice. În ceea ce o privește pe Lila, a fost o ocazie de a-i vorbi despre valoarea banilor și despre importanța de a câștiga ceea ce îți dorești”, a spus femeia.

Achizițiile au fost deja anulate sau sunt în curs de a fi returnate.

(sursa: Mediafax)

Foto: Good Morning America


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *