O femeie şi un copil, ucişi de o maşină care a intrat cu viteză peste ei în curte. Accidentul, live pe Facebook. Şoferul fugar, găsit băut! Imagini cu impact emotional

O femeie şi un copil au murit, duminică seara, după ce o maşină care circula cu viteză a intrat peste ei în curte, în localitatea Văcăreni din judeţul Tulcea. Alte patru persoane, două din maşină şi două din curte, au fost rănite.

Şoferul maşinii a fugit de la faţa locului, dar a fost prins. În momentul testării, acesta avea o concentraţie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Conducătorul auto avea, la momentul testării, o concentraţie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au spus sursele citate.

Citeşte şi: O femeie şi un copil, ucişi de o maşină care a intrat cu viteză peste ei în curte. Accidentul, live pe Facebook. Şoferul fugar, găsit băut! Imagini cu impact emotional

Mai multe persoane au scris pe Facebook că din maşină, de pe bancheta din spate, s-a făcut live chiar înainte de accident şi în momentul impactului, însă poliţiştii au spus că deocamdată nu au informaţii despre acest aspect.

LIVE-ul făcut pe Facebook a fost publicat de presă.

Sursa text şi foto: Mediafax


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
hiatus 12 august 2019
Ce natiune de inculti abrutizati , betivi si primitivi....sa crape toti magraonii si cocalarii!