O femeie şi-a aruncat cucuruzul din geantă, nervoasă că Wizz Air are limită de greutate – FOTO

cucuruz aeroport

Un clujean a reuşit să surprindă imaginea zilei pe Aeroportul din Cluj, unde o femeie şi-a pierdut cumpătul şi a trântit cucuruzul pe care îl avea în poşetă. Totul pentru că nu a fost lăsată de reprezentanţii Wizz Air să urce în avion cu 2 kilograme în plus în bagaj.

Cel care a surprins momentul a povestit pentru Vocea Transilvaniei că totul a început ca o negociere calmă, însă femeia s-a enervat când a văzut că nu e cale de mijloc.

Doamna din imagine a fost foarte amabilă la început, deşi avea 12,3 kg în bagajul de mână, iar compania Wizz Air acceptă doar 10 kg. Băiatul de la check-in a încercat foarte amabil să-i explice că nu poate să urce în avion.

A mai zâmbit doamna de câteva ori spunând că a mai călătorit cu kilograme în plus şi a încercat să rămână cu bagajul de 12 kg. Băiatul de la Wizz a rugat-o să scoată cele două kilograme şi să revină pe urmă cu bagajul, moment în care doamna s-a schimbat total.

A început să facă scandal spunând că „aşa e în România, eşti nesimţit, aici ţi le las!”.

Deşi băiatul de la Wizz a rugat-o să meargă să-şi scoată bagajele în altă parte, fără să încurce pasagerii care aşteptau, doamna nu a vrut să plece nici în ruptul capului şi a început să scoată kilogramele în plus, care după cum se vede în poză erau şase-şapte ştiuleţi de cucuruz, exact pe ghişeu”, a povestit clujeanul care a surprins imaginea.

voceatransilvaniei.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns