O femeie a fost violată, bătută și tâlhărită de un adolescent. După ororile comise, tânărul și-a părăsit victima pe un teren viran din apropierea autostrăzii Lugoj-Deva

violenta 1

Un tânăr de 18 ani, cunoscut cu antecedente penale, a violat o femeie pe care o luase „la ocazie” și pe care a părăsit-o apoi pe un teren viran din apropierea autostrăzii Deva-Lugoj.

Tânărul din satul Boz, comuna Brănișca, este un cunoscut al oamenilor legii. La vârsta de 14 ani, adolescentul și-a tăiat cu cuțitul un coleg de clasă, chiar în timpul orelor de curs. Directorul școlii de la acea vreme declara că elevul suferă de schizofrenie în formă violentă, fiind un adevărat pericol. Acesta ar mai fi agresat de-a lungul timpului colegi, profesori şi chiar pe mama sa.

Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 5. Femeia în vârsta de 47 de ani stătea la ocazie, în localitatea Ilia, în speranța că va ajunge la Săvârșin.

Tânărul de 18 ani a văzut în ea victima perfectă. A oprit mașină în dreptul ei, a întrebat-o unde merge, i-a spus că la rândul lui merge în direcția localității unde voia să ajungă femeia, iar de aici până la viol a mai fost un singur pas. Cei doi au pornit la drum, dar șoferul a părăsit DN7, îndreptându-se spre satul Bacia, în zona șantierului autostrăzii. Aici, a obligat-o pe femeie să întrețină relații sexuale cu el, amenințând-o cu un levier și lovind-o cu pumnii în zona feței.

După ce și-a potolit poftele carnale, violatorul și-a abandonat victima, anchetatorii reușind cu greu să ajungă la ea, din cauza faptului că nu știa unde se află. Totuși, oamenii legii l-au identificat pe autor în cursul zilei de duminică.

„O persoană de sex feminin a apelat 112, afirmând că a fost victima unei infracțiuni de viol. S-au făcut cercetări și a rezultat faptul că această persoană de sex feminin se întorcea noaptea de la un eveniment, iar inculpatul s-a oferit să o ducă până la domiciliu. Acesta nu poseda permis de conducere, iar la puțin timp după ce au pornit, inculpatul a blocat portierele și a obligat-o să întrețină raporturi sexuale cu el, iar în timpul violului i-a sustras acesteia o bijuterie de pe mână, pe care și-a însușit-o ulterior”, a declarat procurorul Cristina Crăciun, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva.

Suspectul a fost reținut, iar magistrații Judecătoriei Deva au admis cererea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tânărul a contestat decizia instanței, cerând să fie pus în libertate, iar ieri, judecătorii Tribunalului Hunedoara au dat soluția definitivă. „Instanța a respins contestația formulată de inculpat, împotriva încheierii penale a Judecătoriei Deva”, a declarat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman. Bărbatul este cercetat pentru cinci infracțiuni: lipsire de libertate în mod ilegal, loviri și alte violențe, viol, tâlhărie calificată și conducere a unui autoturism fără a avea permis.

Sursa: glasul-hd.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “O femeie a fost violată, bătută și tâlhărită de un adolescent. După ororile comise, tânărul și-a părăsit victima pe un teren viran din apropierea autostrăzii Lugoj-Deva

Lasă un răspuns