O femeie din Iran a încercat să intre în România cu un document furat

Adolescentă dată dispărută în Germania, depistată la frontiera de la Moraviţa

În Punctul de Trecere a Frontierei Moravița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor, pe sensul de intrare în ţară, călătorind ca pasager în autoturismul marca Volkswagen înmatriculat în Serbia, o femeie care s-a legitimat cu o carte de identitate grecească.

La control, polițiștii de frontieră au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic.

În urma extinderii cercetărilor, s-a constatat că persoana care s-a prezentat la control este de fapt cetățean iranian, are de 35 de ani, iar documentul prezentat apare în bazele de date ca fiind furat.

Aceasta a declarat că l-a cumpărat din Serbia de la un cetățean afgan al cărui identitate nu o cunoaște, în schimbul sumei de 200 de euro.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei femeii în cauză, interzicerii de a intra în România pe o perioadă de cinci ani şi a cercetării acesteia sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea și tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *