O femeie de 95 de ani s-a vindecat de COVID-19, la Timișoara: A fost externată în aplauzele medicilor

O femeie de 95 de ani s-a vindecat de COVID-19, la Timișoara: A fost externată în aplauzele medicilor

O pacientă în vârstă de 95 de ani, internată în urmă cu 10 zile după ce a fost infectată cu virusul SARS CoV-2, a fost externată, miercuri, de la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara. Femeia este cel mai în vârstă pacient tratat la această unitate sanitară.

”Au fost momente emoţionante, astăzi, la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie Victor Babeş din Timişoara. O pacientă, în vârstă de 95 de ani, internată în urmă cu 10 zile, cu diagnosticul de infecţie cu SARS CoV 2, a fost externată”, au transmis medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara, pe pagina de Facebook.

Bătrâna a avut probleme respiratorii la internare, din cauza noului coronavirus.

”Este cel mai în vârstă pacient tratat în unitatea sanitară din Timişoara în această perioadă de pandemie.

Bunicuţa, aşa cum era alintată de cadrele medicale, a avut mai multe probleme respiratorii la internare, din cauza infecţiei cu noul coronavirus, dar medicii şi asistentele Secţiei de Boli Infecţioase II, sub supravegherea cărora s-a aflat pacienta, au reuşit să o vindece.

La plecare i-au făcut o surpriză. Au aşteptat-o la ieşirea din unitatea sanitară şi au aplaudat-o. Bunicuţa a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi transportată acasă”, se arată în acelaşi mesaj.

 

stiripesurse


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns