O comună timişeană va avea drumuri netede ca-n palmă şi iluminat public modern

checea 2

O comună timişeană va avea drumuri netede ca-n palmă şi iluminat public modern, finanţarea fiind asigurată din fonduri guvernamentale. Conform secretarei Primăriei Checea, Daniela Bianca Mustață, investițiile aflate în derulare în acest moment sunt cele de modernizare a străzilor și a iluminatului public.

Prima dintre ele se află în fază de finalizare. Unitatea administrativă a primit de la Guvern, prin prima listă a Programului Național de Dezvoltare Locală, suma de 9,7 milioane de lei. Proiectul se va încheia până la sfârșitul acestui an.

Prin cealaltă investiție se va trece la un iluminat mai economic și mai eficient, prin înlocuirea a 140 de lămpi cu altele noi, cu LED-uri. Este așteptată și ședința Grupului de Acțiune Locală (GAL) prin care va fi obținută o finanțare pentru un obiectiv local de mai mică anvergură.

Checea de astăzi, prin aceste investiții, intră definitiv în epoca modernizării și urbanizării sale, la care cu decenii în urmă locuitorii nici nu ar fi îndrăznit să viseze.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *