O comună timişeană este beneficiara a trei finanțări din surse atrase

belint 4

O comună timişeană este beneficiara a trei finanțări din surse atrase, toate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), a doua sa listă.

Două dintre obiectivele din comune Belinţ sunt grădinițele din sate aparținătoare, respectiv cea din Gruni și cea din Babșa. Clădirile acestor unități școlare vor fi reabilitate, așadar, cu bani guvernamentali în perioada care va urma.

Primul obiectiv are alocată o finanțare de puțin peste 500.000 de lei, iar al doilea – de 291.000 lei.

Al treilea proiect aprobat este de infrastructură rutieră, finanțarea fiind de 4,18 milioane de lei. Mai precis, investiția se referă la asfaltări de străzi în Belinț, Chizătău și Babșa (în acest din urmă sat fiind programată să fie modernizată o singură stradă).

În prezent se lucrează la completarea documentațiilor, urmând ca, ulterior, să fie semnate la Ministerul Dezvoltării contractele de finanțare. Sătenii din aceste localități se vor bucura de aceste reabilitări și modernizări în perioada următoare. Cât de repede, rămâne de văzut, pentru că mai sunt câteva etape de parcurs până ce lucrările propriu-zise vor demara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns