O comună din Timiş va avea, la anul, toate drumurile la standarde civilizate

O comună din Timiş va avea, la anul, toate drumurile asfaltate. Edilul-şef al acesteia spune că este o unitate administrativă cu „venituri proprii care contează”.

Primarul comunei Voiteg, Tudor Marinescu, se referă la faptul că aceasta are economie, adică în perimetrul ei funcționează mai multe firme care contribuie cu sume importante la bugetul local.

În 2017, acesta din urmă a fost „OK”, în sensul că a prevăzut suficienți bani din care să se facă investiții pentru comunitate. Programul investițional însă a fost întocmit astfel încât comuna să se încadreze în disponibilul financiar, iar ceea ce nu s-a putut realiza anul acesta va fi cuprins în agenda anului următor.

Dintre obiectivele lui 2017, cel mai important a fost asfaltarea, din venituri proprii și din sumele defalcate primite de la finanțe, a două străzi din centrul de comună, alte două fiind programate să fie modernizate în 2018.

Cu această investiție se va încheia operațiunea de asfaltare și întregul carosabil al localității Voiteg va fi la standarde civilizate.

Tot în acest an au fost realizate mai multe trotuare și parcări.

1 Comments
Mara 15/12/2017
Domnul Marcel Sămânţă imi place ca promovati localitatile din Timis. Frumos!