O comună din Timiş a depus spre finanţare nu mai puţin de 16 proiecte! Ce vrea să facă administraţia locală

biled 3

Cu 16 proiecte, implementate sau depuse la diferite organisme de finanțare, o comună din Timiş ar putea figura pe un panou al fruntașilor în domeniu. Numărul lor arată însă, înainte de toate, nu doar preocuparea edililor pentru atragerea de fonduri pentru investiții publice, ci și cât de mare este nevoia de modernizare a localității.

Dintre acestea, două au fost deja implementate, iar celelalte se află în diferite stadii, unele fiind abia depuse, altele aflându-se în evaluare.

Primarul comunei Biled, Cristian David a declarat, că și alte proiecte urmează să fie depuse. Cele mai importante două investiții aflate în faza organizării licitațiilor se referă la extinderea alimentării cu apă în noul cartier de locuințe pentru tineri, respectiv la înființarea rețelei de canalizare.

Dacă este vorba de această din urmă utilitate, atunci trebuie spus că introducerea ei face obiectul a două proiecte distincte. Primul se referă strict la înființarea rețelei, el rezolvând canalizarea doar pe patru străzi, finanțarea făcându-se prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, iar valoarea investiției fiind de un milion de euro.

Un al doilea proiect vizând aceeași utilitate se află depus la Ministerul Dezvoltării în vederea obținerii fondurilor necesare prin Programul Național de Dezvoltare Locală, prin acesta urmând să se realizeze extinderea rețelei pe celelalte străzi ale localității.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *